Vacature Kernteam NAD

Het Kernteam van het Netwerk Afvalwaterketen Delfland is zoals je weet een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle NAD-partners. Na 1 jaar tomeloze inzet stelt Floris Nonhebel in het eerste kwartaal van 2019 zijn stoel beschikbaar, in verband met een functieverandering. Vanuit het Hoogheemraadschap is de opvolging van Floris geregeld in de persoon van Jouke Boorsma.

Piet de Dood verlaat per 1 januari 2019 na ruim 5 jaar zich voor het netwerk ingezet te hebben het kernteam. De stoel van Piet is vacant voor een opvolger. We zijn dus op zoek naar jou!

Lees verder

Het Kernteam stimuleert – als buitenboordmotor van de samenwerking in het NAD – de onderlinge samenhang, de kennisuitwisseling en de verbinding tussen de partners. Dat doen we onder andere door het voorbereiden van de netwerkdagen, de kennisbijeenkomsten en de nieuwsbrief. We coördineren de communicatie over en voor de NAD en maken de verbinding met bijv. andere regio’s en het landelijk netwerk Samenwerken aan Water. Het kernteam ontlast het netwerk met de nodige administratie en voorbereiding van bestuurlijke besluitvorming/informatie.